Home » BLOG » De reden dat een blog interessant is voor je bedrijf

De reden dat een blog interessant is voor je bedrijf

Gepubliceerd op 3 mei 2018 om 13:44

Waarom bloggen?

Een blog op je website bied een uitgelezen mogelijkheid om een band op te bouwen met je bezoekers.  Je kunt naar je publiek luisteren en de doelgroep op nieuwe manieren bereiken. Bovendien is een hogere ranking in Google een logisch gevolg door de constante toevoeging van extra content op je website.

 

Uitnodigende weblogs zorgen voor interactie met de klant. Het biedt lezers de mogelijkheid om laagdrempelig te reageren.  Waardevol, omdat je bedrijf hierdoor nog beter kan aansluiten op de klantbehoeften.

Soorten blogs

Met beschrijvende blogposts kun je klanten informeren over nieuwe projecten en ontwikkelingen in de markt.  Het oplossen van een specifiek klantenprobleem doe je in een vraag-en-antwoord blog. En in een wervende blog wordt er dieper ingegaan op je product, dienst of visie. 

In een persoonlijke blog vertel je verhalen om je lezers te vermaken, te ontroeren of te verbazen. Deze blog wordt geschreven om een emotionele reactie bij bezoekers teweeg te brengen.

 

Bloggen is niet iets wat je er zomaar bij doet. Er gaat stiekem veel tijd zitten in het vinden van geschikte onderwerpen en het schrijven van een prettig leesbare tekst.

Bloggen door PERSPECTIEF

Het schrijven van blogs voor je website kun je met een gerust hart overlaten aan PERSPECTIEF. Ik verzorg inmiddels de blogs van diverse organisaties.Wil jij meer interactie met je doelgroep door een aansprekende blog?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.