Home » OVER

Wat anderen over de samenwerking met PERSPECTIEF zeggen

banner tosti cafe recensie facebook social media

Recensie 1:  Daniel, eigenaar van TOSTI-CAFE Burgemeester Jansen

"Dankzij PERSPECTIEF hebben wij een succesvolle start met ons TOSTI-CAFE kunnen maken! Binnen een maand nadat we "live" gingen met de FACEBOOK pagina, hadden we al meer dan 600 enthousiaste volgers, ongelofelijk. 

Yvonne van PERSPECTIEF weet als geen ander om met beperkte middelen op een creatieve manier naamsbekendheid en betrokkenheid te genereren. Zij heeft er mede voor gezorgd dat gasten ons weten te vinden én dat ze terug blijven komen."

recensie websitebeheer webredactie Zirqle

Recensie 2: Nick, eigenaar van Zirqle BV - innovatieve LED oplossingen

"De no-nonsense aanpak van PERSPECTIEF sprak mij aan. Ik was me ervan bewust dat Zirqle nog meer kon groeien met een upgrade van onze website en een goede inzet van social media.

Samen met Yvonne van PERSPECTIEF kwamen we snel tot keuzes, Yvonne ging daarna meteen aan de slag.  Een juiste keuze. Mijn bestaande klanten ervaren de verbeterde website als helder en inspirerend. Ook nieuwe klanten weten ons nu te vinden, mede door de inzet van passende content."

Over Yvonne Beeris, eigenaar van PERSPECTIEF marketing en communicatie

ondernemend | enthousiast | resultaatgericht | creatief

Yvonne Beeris (1976) studeerde Commerciële Economie in Breda en Marketing aan de Radboud Universiteit. Ze werkte een aantal jaar als redacteur, contentmanager en marketingcoördinator voordat ze haar eigen handelsbedrijf MOEPA opzette.

Na zeven jaar succesvol ondernemerschap maakte ze in 2018 een overstap van producten naar consultancy.  Met PERSPECTIEF marketing en communicatie wil Yvonne een totaaloplossing bieden in praktische marketingondersteuning aan ondernemers uit het klein- en middenbedrijf.