Home » OVER » OVER YVONNE

Werkervaring

In 2008 en 2009 heb ik als internationaal marketingcoördinator gewerkt bij Sunware, waarbij ik verantwoordelijk was voor het marketingjaarplan en de coördinatie van het marketingbeleid.

Daarvoor heb ik zes jaar lang gewerkt als contentmanager en redacteur bij PAT Onderwijsinnovatie. Deze werkervaring zorgt ervoor dat ik het belang van goede content als geen ander begrijp. Ik schrijf moeiteloos toegankelijke teksten voor iedere doelgroep. Uiteraard in correct Nederlands.

Zelfstandig ondernemerschap

Van 2009 tot 2016 was ik actief in mijn eigen bedrijf MOEPA, producent en groothandel in kinderkamerdecoratie. Belangrijke highlights:

  • 200 verkooppunten in Europa;
  • meerdere langdurige (internationale) samenwerkingen met retailketens en buitenlandse agenten;
  • assortiment met 500 producten, die in eigen beheer werden ontwikkeld;
  • diverse free publicity editorials in vooraanstaande magazines zoals VT Wonen;
  • succesvolle webshop in eigen beheer.

 

Studie

Tijdens mijn studies Commerciële Economie aan Avans Hogeschool Breda en Strategie, Marketing en Distributie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen heb ik het fundament gelegd voor mijn marketing- en communicatiekennis. 

De combinatie van een HBO-opleiding met een universitaire studie zorgt ervoor dat ik marketingtheorieën moeiteloos in de praktijk weet te vertalen.

Interesses

Mijn twee dochters Evi (8) en Fiene (5) zijn mijn lust en leven. Op mijn Mama Lifestyle Blog  en Moodkids.nl blog ik regelmatig over mijn kids, het moederschap, werk en lifestyle.

Samen met Daniël, mijn kids en hond Sammie woon ik in Tilburg. Je maakt me blij met lange wandelingen, gezond koken, knutselen met mijn kinderen, paardrijden en borrelen met vrienden. En met praktijkgerichte marketing en communicatie natuurlijk!